Nu är de här – vårens vassa och snälla traineer!

Den här veckan har vi välkomnat ett stort gäng nya traineer till våra kontor runt om i hela Sverige. Extra roligt är att Örebro för första gången tar emot två traineer. De flesta kommer direkt från studier och har nu nio spännande månader som trainee framför sig.

- Vi är som alltid imponerade av våra traineer. De kommer in med ny kompetens och massa energi. Traineeprogrammet är en väldigt viktig del i vår tillväxtstrategi och vi är väldigt stolta över att så många studenter väljer oss, säger Tatiana Decker, rektor för Omegapoints traineeprogram Academy Professional Program.

I vårens kull hittar vi bland annat Arvid Norström, Isabelle Hedenfelt och Hampus Andersson.

Jag har läst statsvetenskap med inriktning säkerhet och krishantering på Försvarshögskolan. Jag är nyfiken på att vidga min egen uppfattning om vad säkerhet är och ser fram emot nio månader fyllda av kunskap och nya intryck, säger Isabelle.

Även Hampus, som läst systemutveckling, och Arvid, som läst teknisk fysik, ser fram emot just kompetensutvecklingen. Hampus lyfter att utvecklas som konsult och Arvid att lära sig skriva robust, professionell och hållbar kod.

Omegapoints traineeprogram varvar arbete i kundprojekt med utbildningar i alltifrån konsultrollen till agila metoder, säker applikationsutveckling, moderna webbtekniker, testdriven utveckling och mycket mer. I princip all utbildning hålls av Omegapoints egna experter, varav flera har en bakgrund som just traineer.

Omegapoints traineeprogram börjar höst och vår och erbjuds på alla kontor. Det finns två inriktningar - utveckling och cybersäkerhet. Rekryteringen sker löpande så håll utkik på jobb.omegapoint.se.

Traineeprogrammet är inne på sitt 11:e år och växer för varje år. Vi ser även en större variation i akademisk bakgrund bland traineerna vilket är spännande, avslutar Tatiana.

Föregående
Föregående

DataTjej – för fem år sen var hon student i publiken. Nu återvänder Maryam som talare.

Nästa
Nästa

Molnbolaget är Omegapoints Superföretag