Omegapoint premiumpartner till Säkerhetsgalan 2021

För andra året i rad är Omegapoint premiumpartner till Säkerhetsgalan, ett årligt event som vänder sig till Sveriges säkerhetsproffs. Det blir en inspirerande eftermiddag med fokus på säkerhetshoten mot Sverige och säkerhetsavdelningarnas utmaningar efter pandemin. 

Omegapoint har en vision om en digital värld där alla vågar. För att nå dit är säkerhet och trygghet avgörande förutsättningar.  

Omegapont Caroline Forssblad.jpg

– Säkerhet är idag en viktig fråga för alla organisationer. Cyberhoten blir allt fler och digitaliseringstakten har växlats upp under pandemin. Vi märker det tydligt genom en snabbt ökande efterfrågan på våra säkerhetstjänster, säger Caroline Forssblad, ansvarig för affärsområdet cybersäkerhet på Omegapoint i Stockholm.

Säkerhetsgalan skapar en arena för branschföretag och säkerhetsansvariga inom näringsliv och förvaltning att diskutera säkerhetsfrågor ur ett brett perspektiv. Den äger rum den 19 oktober och Omegapoint är för andra året i rad en premiumpartner. 

– Omegapoint har siktet inställt på att bli norra Europas ledande aktör inom säker digitalisering och cybersäkerhet. Då blir det naturligt för oss att både delta och stötta den här typen av initiativ, säger Caroline.

Det blir en kompetenshöjande eftermiddag med föreläsningar, intervjuer och nätverkande, där deltagarna får möta bland andra Anders Hansen, överläkare i psykiatri, Per Schlingmann, författare och rådgivare och Linda H Staaf, chef för underrättelseenheten vid polisens nationella operativa avdelning. 

– Säkerhetsgalan har fokus på att inspirera och höja kompetensen. Nivån på talarna är alltid mycket hög och det är en bra arena för oss att själva kompetensutvecklas, nätverka och träffa talanger i branschen, berättar Caroline.  

Efter 18 månaders restriktioner och distansarbete blir årets Säkerhetsgala en efterlängtad möjlighet att träffa branschkollegor igen. 

– Vi ser fram emot att äntligen få träffa våra kollegor i branschen igen! Dessutom är vi som alltid lite nyfikna på kvällens prisutdelning och vem som blir Årets Säkerhetsprofil och Framtidens Säkerhetstalang, avslutar Caroline. 

Föregående
Föregående

Ny styrelse ska accelerera Omegapoints tillväxt

Nästa
Nästa

Omegapoint-trio i Göteborg vinner internationella tävlingen Hâck The Hague