Omegapoint fortsätter att växa i Umeå

Nyhet 2018-02-06

Omegapoint i Umeå har i år växt med 25 % och planerar att fortsätta växa under 2018. Planen är att fortsätta växa inom Java-utveckling men även inom andra områden som applikationssäkerhet, agilt arbete och kvalitet. Omegapoint utökar även sitt juniorkonsultprogram där nyutexaminerade studenter får mentorskap, intern utbildning och har ett nära samarbete med utvalda företag vilket möjliggör att de snabbt kommer in i konsultrollen.

– Vi har märkt en stor efterfrågan av våra kompetenser och ser en möjlighet att fortsätta växa. Vår profil inom agil utveckling och säkerhet gör att vi är en bra samarbetspartner till våra kunder, säger Mattias Sällström, konsultchef i Umeå. – Målsättningen är att våra kunder ska kunna hyra in ett komplett team från Omegapoint som med hög kvalité, fokus på säkerhet och snabba leveranser hjälper till med våra kunders digitaliseringsresa fortsätter Mattias.

Om Omegapoint
Omegapoint är experter inom säker digital transformation och möjliggör säkra affärer för dig som kund. Genom att utvecklas med våra medarbetare och kunder bygger vi företaget. Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa IT-konsulter. Kompetensutveckling är hjärtat i vårt bolag. Vi har 270 anställda fördelade på våra 4 kontor i Umeå, Stockholm, Göteborg och Malmö.