Om Omegapoint

Omegapoint är experter inom Säker Digital Transformation och möjliggör säkra affärer för dig som kund. Genom att utvecklas med våra medarbetare och kunder bygger vi företaget Omegapoint.

Vision

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa IT-konsulter. Genom att utvecklas med våra medarbetare och kunder bygger vi företaget Omegapoint. Kompetensutveckling är hjärtat i vårt bolag.

Kultur och värderingar

Omegapoint är ett medarbetarägt kompetensbolag. Våra akademiska rötter har format vår kultur, som präglas av medbestämmande och hög kompetens. På Omegapoint finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur.

Engagemang

För oss innebär engagemang en vilja att lära, att ta initiativ och att aktivt bidra till utveckling. Vi tar oss an våra uppdrag med entusiasm och en vilja att göra det där lilla extra. Vårt genuina engagemang skapar förutsättningar för långsiktiga relationer.

VD:n berättar

Johan Malmliden

“ En av våra drömmar på Omegapoint är att kunna vara värdefull länk mellan universitet och näringsliv. Med avancerade uppdrag, som är på gränsen till forskning, blir vi ett viktigt forum för kompetensutveckling och ett naturligt förstahandsval för nyutexaminerade. Kompetensutveckling – av oss, för oss och för att vi vill det.”

Ledning

Fredrik Lundbeck

VD Omegapoint Malmö

070 – 180 71 47
fredrik.lundbeck@omegapoint.se

Henrik Back

VD Omegapoint Göteborg

073 – 377 60 33
henrik.back@omegapoint.se

Patrik Lannergård

VD Qurit AB

073 – 622 46 86
patrik.lannergard@qurit.se

På Omegapoint finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur. Här får du en chans att bidra och utvecklas.

Lediga jobb