Frukostseminarium: Benefits from Cloud Thinking

Events 2019-08-28

Moln och säkerhet är för vissa motstridiga begrepp, men det finns flera designmönster som används i molnapplikationer som faktiskt ger bättre säkerhet. I denna session kommer vi diskutera och resonera kring hur vissa designmönster från molnet ökar säkerheten i en applikation oavsett om den befinner sig i ett publikt moln eller på marken i en bortglömd mörk liten källare.

Föreläsningen är titeln till trots på svenska.

Danniel Deogun är författare, talare och passionerad utvecklare som började programmera Java runt 1997. Daniels erfarenhet sträcker sig från pacemakersystem till webbapplikationer vidare till microservices i molnet. Han är en van talare som ofta dyker upp på internationella konferenser som t ex DDD Europe, Devoxx och Jfokus. På Omegapoint har Daniel rollen som konsult och VP för Omegapoint Academy.

Dan Bergh Johnssonär en av Omegapoints guru-konsulter. Han har bistått åtskilliga organisationer med råd och dåd på deras agila resa, allt ifrån strategisk målstyrning för ledningsgrupper till tekniska handgrepp för utvecklingsteam. Dessutom gillar han att dansa.

Tid och plats

Datum fredag 6 september
Tid 8.00-9.00 (frukostbuffé serveras från 7.30)
Plats Omegapoint, Regeringsgatan 56, 111 57 Stockholm
Pris Kostnadsfritt

Du anmäler dig här.

Om du vill få inbjudan till kommande frukostseminarier i framtiden är du välkommen att anmäla dig till våra utskick här.