Digital säkerhet är högsta prioritet inom alla branscher

Ett axplock av våra case

Digitaliseringen genomsyrar alla branscher. Som experter inom Säker Digital Transformation blir Omegapoint det självklara valet när det gäller att säkra det digitala flödet – oavsett verksamhet.

En långsiktig partner inom telematiktjänster

Automotive

Volvo Cars har valt att ta hjälp av Omegapoints konsulter i utvecklingen av infotainmentappar. Omegapoint har även blivit en långsiktig partner för Volvo WirelessCar när det gäller att säkra deras olika telematiktjänster gentemot slutkund.

Volvo Cars

Volvo WirelessCar

Prisbelönt e-handelslösning och fördubblad nätförsäljning

Retail

Omegapoints prisbelönta e-handelslösning för Panduro Hobby genererade en fördubblad nätförsäljning inom tre år. Axstores valde Omegapoint när de behövde uppdatera sin IT-miljö för att gå den nya digitala eran till mötes och idag har både Åhléns och Kicks en väl utbyggd e-handel.

Panduro Hobby

Axstores

En av Sveriges säkraste och mest välutvecklade internetbanker

Finans

Swedbank tog hjälp av Omegapoints konsulter när de byggde en av Sveriges säkraste och mest välutvecklade internetbanker.

Swedbank

Viktiga expertroller i utvecklandet av SVT Play

Media

SVT vände sig till Omegapoint för att tillsätta rätt kompetens för flera viktiga expertroller i utvecklandet av SVT Play som idag är Sveriges sannolikt bästa playtjänst.


SVT

Elektronisk födelseanmälan – ett system som förenklar

Hälsa

Över 90 % av landets BB-kliniker använder sig idag av Elektronisk födelseanmälan – ett system som togs fram i Omegapoints regi på uppdrag av SLL för att förenkla tilldelandet av personnummer för nyfödda.

Läs mer om SLL