Lunchwebinar på temat AWS Well-Architected Framework 18 mars

Torsdagen den 18 mars bjuder vi in till webinar med vår lösningsarkitekt Wilhelm Hedman-Dybeck. Temat är AWS Well-Architected Framework och det rikar sig till alla som är intresserade av arkitektur. 

AWS är världens största molnleverantör för publika moln och driver även världens största e-handelssite. 

- De vet helt enkelt väldigt mycket om bra arkitektur vilket de har samlat i AWS Well-Architected Framework, säger Wilhelm Hedman-Dybeck, lösningsarkitekt och javautvecklare med expertis inom AWS och Azure på Omegapoint

Under webbinariet kommer Wilhelm att gå igenom ramverket och dela sina erfarenhet kring att bygga arkitektur som kännetecknas av hög driftsäkerhet, tillförlitlighet, robusthet och säkerhet. 

- Jag jobbar med AWS på ett eller annat sätt varje dag. Omegapoint är AWS Advanced Consulting Partner och jag är också ackrediterad att utföra granskningar utifrån Well-Architected Framework.

Webbinariet riktar sig till alla som är intresserade av bra arkitektur – oavsett om man är i molnet, på väg dit eller står utanför. 

- Ramverket är fantastiskt spännande läsning som ger insikter i hur man bygger, levererar och driftar tjänster med hög tillförlitlighet och säkerhet. För de som vill börja med en muntlig genomgång så är de välkomna att medverka på vårt webinar i nästa vecka, avslutar Wilhelm.

När: 18 mars kl 12-12.45

Här anmäler du dig!

wilhelm.jpeg

Wilhelm Hedman-Dybeck är lösningsarkitekt och javautvecklare med expertis inom AWS och Azure. Han har ett stort intresse för molnlösningar och organisation. Wilhelm utvecklar och är ledare för Omegapoints populära kurs Cloud Native.

Föregående
Föregående

Vi vill att fler barn får chansen att upptäcka programmering

Nästa
Nästa

Omegapoint lanserar nytt kvinnligt mentorprogram